Balkenende: Te veel aandacht voor Wilders

Plaats reactie
hans123
Berichten: 110
Lid geworden op: 22 okt 2008, 13:00

Balkenende: Te veel aandacht voor Wilders

Bericht door hans123 »

Premier Balkenende vindt dat PVV–leider Wilders te veel aandacht krijgt. „We hebben Wilders niet nodig om bepaalde problemen te signaleren", aldus Balkenende donderdag in een interview in dagblad Metro.

Volgens de premier creëert Wilders een sfeer van populisme „waarin geen recht wordt gedaan aan de mensen van goede wil". Hij wijst erop dat er al veel is gedaan om problemen met de integratie van allochtonen aan te pakken. „Het is waanzin te doen alsof hij ons wakker heeft geschud".

Eerder deze week sloot PvdA–vicepremier Bos regeren met de PVV van Wilders uit. Ook ChristenUnie–leider Rouvoet noemde deelname aan een coalitie met de PVV voor zijn partij ondenkbaar. Balkenende wil zich in het interview niet uitspreken.

bron: refdag.nl
Gebruikersavatar
BJD
Berichten: 2464
Lid geworden op: 29 jun 2006, 21:37

Re: Balkenende: Te veel aandacht voor Wilders

Bericht door BJD »

en.... :quoi

Hans123, je kan beter een link van het RD onder je profiel zetten.. ipv van talloze topics te openen zonder daar mee aan te geven wat je nu eigenlijk wil.
Hoppípolla
Berichten: 145
Lid geworden op: 24 apr 2009, 15:22

Re: Balkenende: Te veel aandacht voor Wilders

Bericht door Hoppípolla »

Tjonge, wat een scherpe en snelle analyse van Balkenende. Prettig dat dit eindelijk eens onder ogen wordt gezien. Aan het populistische 'geschreeuw' waar Wilders zich aan vuil maakt en de polarisering die door dergelijke personen alleen maar versterkt wordt, hebben we niet zo veel. Integendeel.
Plaats reactie