Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
Wij zijn meer van de Familiegerechten van Wereldgerechten van Knorr.
Vandaag;
Rijst
Rundvlees
Spruitjes
Saté
Beetje chilisaus erbij.
Vandaag;
Rijst
Rundvlees
Spruitjes
Saté
Beetje chilisaus erbij.
Hedendaagse bijbelstudie is voor een belangrijk deel het elimineren van theologische contradicties.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
Het was niet de eerste keer, maar het was even geleden dat we het gegeten hadden. Ach, smaken verschillen.......vlinder schreef:Na één ding nooit zeggen dat het niet jouw ding is Priscilla, de meeste gerechten vind ik echt onovertroffen!Gian schreef:Nooit de Lasagnette geprobeerd zeker....priscilla schreef:Gisteren knorr wereldgerecht op, maar dat is toch niet helemaal mijn ding.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
t was erg lekkerhelma schreef:henriët schreef:lasagnette verdi (eurootje c1000;))
staat al klaar, dus makkelijk, om 5 uur even de oven aanslingeren en de 'troep' ervan is al weg.
Of ik t een succes vind, weet ik niet, t ziet r zo mwah uit..
is wel lekker (bahalve die komkommerdressing vinden wij niet zo bie...)
wij eten spaghetti (toeter van Super)
alleen kom ik er nu achter dat er nog een tomatensalade in de koelkast staat...
Een vriendelijk woord hoeft niet veel tijd te kosten maar de echo ervan duurt eindeloos....
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
~~Soli Deo Gloria~~
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
moet je de échte eens uitproberen in een restaurant.........de vlammen slaan je achterste uit............vandaar ook dat ze asbest zittingen in de stoelen hebben daar.........vlinder schreef:6. Kip Siam (maar die niet te vaak, is vrij pittig)Gian schreef:Ok, de Griekse Kotsa is niet alles..
Moderatorbericht:
Rens is overleden op 27 april 2010
http://www.refoforum.nl/forum/viewtopic ... 0&start=60
Rens is overleden op 27 april 2010
http://www.refoforum.nl/forum/viewtopic ... 0&start=60
- Bert Mulder
- Berichten: 9090
- Lid geworden op: 28 aug 2006, 22:07
- Locatie: Grace URC Leduc Alberta Canada
- Contacteer:
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
boerenkool
Mijn enige troost is, dat ik niet mijn, maar Jezus Christus eigen ben, Die voor mijn zonden betaald heeft, en zo bewaart, dat alles tot mijn zaligheid dienen moet; waarom Hij mij ook door Zijn Heilige Geest van eeuwig leven verzekert, en Hem voortaan te leven van harte willig en bereid maakt.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
ik heb een kiprollade...
en verder weet ik t nog niet...
please.. suggesties........
en verder weet ik t nog niet...
please.. suggesties........
Een vriendelijk woord hoeft niet veel tijd te kosten maar de echo ervan duurt eindeloos....
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
gebakken aardappelen en dan sla erbij.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
We aten pas sperzieboontjes met satésaus. Een soort gezonde patat. Was eigenlijk best lekker. Normaal houd ik niet zo van sperzieboontjes.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
ik heb een megapan snert gekookt
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
home-made pizza, denk ik.
-
- Berichten: 85
- Lid geworden op: 19 mar 2009, 23:15
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
-
Laatst gewijzigd door Oosterling op 24 feb 2010, 14:28, 1 keer totaal gewijzigd.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
moet je wel een oven hebben...
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
zoals elke dag is het een grote verrassing wat me gebracht wordt...........
Moderatorbericht:
Rens is overleden op 27 april 2010
http://www.refoforum.nl/forum/viewtopic ... 0&start=60
Rens is overleden op 27 april 2010
http://www.refoforum.nl/forum/viewtopic ... 0&start=60
- JolandaOudshoorn
- Berichten: 11271
- Lid geworden op: 15 mar 2006, 20:53
- Locatie: Groot Ammers
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
Klinkt erg goed!!Oosterling schreef:Niet al te grote aardappelen (200 gram/persoon) in partjes snijden, de zgn apple-slices. Indien nodig, eerst schillen. Bedek een bakblik met bakpapier, leg daar de aardappelpartjes op, besprenkel ze met olie en vervolgens met zout en rozemarijn. In oven schuiven, temperatuur 150 graden. Afhankelijk van de aardappel en de oven zijn ze na 30 - 60 minuten goudbruin.henriët schreef:ik heb een kiprollade...
en verder weet ik t nog niet...
please.. suggesties........
Staat bij ons voor morgen op het menu, samen met gebakken zalm met ravigotesaus en met ui gebakken spruitjes.
Nu pannenkoeken, vanavond macaroni
Morgen hutspot en overmorgen goulash.
Ik weet, mijn Verlosser leeft