Moderator mededeling: Koerscorrectie (deel 2)

Gesloten
Gebruikersavatar
memento
Berichten: 11339
Lid geworden op: 29 dec 2001, 11:42

Moderator mededeling: Koerscorrectie (deel 2)

Bericht door memento »

Moderator mededeling: Koerscorrectie (deel 2)

Enige tijd geleden hebben we als moderatorteam een koerscorrectie aangekondigd (zie http://www.refoforum.nl/forum/viewtopic ... 53&t=10166), waarin we nadrukkelijk hebben aangegeven ons te gaan richten op de doelgroep zoals verwoord in de forumregels, en geen discussies en visies (zowel theologisch als op het gebied van levensstijl) toe te laten die buiten de doelgroep vallen. Eén van de redenen van deze waarschuwing was, dat sommige discussies gedomineerd werden door visies die vreemd zijn aan onze doelgroep, en mensen uit de doelgroep zich hierdoor niet meer herkenden in het forum.

Aangezien deze waarschuwing helaas niet heeft geholpen is besloten om onze koerscorrectie strenger te handhaven. Gedoogleden (waaronder alle leden vallen die niet behoren tot de doelgroep zoals in de forumregels geformuleerd, hetzij vanwege hun lidmaatschap van een ander kerkverband, hetzij vanwege hun afwijkende theologische opvattingen) die zich door middel van hun postings nadrukkelijk buiten de doelgroep plaatsen, ontvangen een definitieve ban.

Het is absoluut niet ons doel om leden weg te jagen. We willen echter met de maatregel duidelijk kiezen voor een forum, wat zich richt op de bevindelijk-gereformeerde gezindte. In de hoop, zo onze doelstelling (zoals ook vermeld in de forumregels) te realiseren: Refoforum is een forum voor de gereformeerde gezindte waarop degenen die daartoe behoren met elkaar discussiëren over zaken die spelen in de gereformeerde gezindte zelf óf over de interactie tussen de gereformeerde gezindte en de samenleving in het algemeen. Met deze discussies trachten de deelnemers van elkaar te leren om enerzijds te komen tot een beter begrip van de gereformeerde gezindte zelf en anderzijds sterker te staan in de vraagstukken op het grensvlak van de gereformeerde gezindte en de samenleving in het algemeen.
Gesloten