Moderatormededeling: handhaving koers forum

Gesloten
Gebruikersavatar
Tiberius
Administrator
Berichten: 33241
Lid geworden op: 12 jan 2006, 09:49
Locatie: Breda

Moderatormededeling: handhaving koers forum

Bericht door Tiberius »

Moderator mededeling

Beste mensen,

Het topic over schepping versus evolutie loopt dusdanig uit de hand, dat een stevige handhaving van de koers van het forum nodig blijkt.

We richten ons nadrukkelijk op de doelgroep zoals verwoord in de forumregels, en laten geen discussies en visies toe die buiten de doelgroep vallen. Reden is, dat sommige discussies gedomineerd worden door visies die vreemd zijn aan onze doelgroep, en mensen uit de doelgroep zich hierdoor niet meer herkennen in het forum.

We gaan vanaf nu de koers van het forum strenger handhaven. Gedoogleden (waaronder alle leden vallen die niet behoren tot de doelgroep zoals in de forumregels geformuleerd, hetzij vanwege hun lidmaatschap van een ander kerkverband, hetzij vanwege hun afwijkende theologische opvattingen) die zich door middel van hun postings nadrukkelijk buiten de doelgroep plaatsen, ontvangen een definitieve ban.

Het is niet ons doel om mensen weg te jagen. We willen echter met de maatregel duidelijk kiezen voor een forum, wat zich richt op de bevindelijk-gereformeerde gezindte. In de hoop, zo onze doelstelling (zoals ook vermeld in de forumregels) te realiseren: Refoforum is een forum voor de gereformeerde gezindte waarop degenen die daartoe behoren met elkaar discussiëren over zaken die spelen in de gereformeerde gezindte zelf óf over de interactie tussen de gereformeerde gezindte en de samenleving in het algemeen. Met deze discussies trachten de deelnemers van elkaar te leren om enerzijds te komen tot een beter begrip van de gereformeerde gezindte zelf en anderzijds sterker te staan in de vraagstukken op het grensvlak van de gereformeerde gezindte en de samenleving in het algemeen.
Gesloten